Renovatie expert in Hoofddorp

Bouw variatie B.V. is dé renovatie expert in Hoofddorp en omstreken. Wij beschikken over  jarenlange ervaring met alle soorten renovatiewerkzaamheden en werken uitsluitend samen met de beste vakmensen.

Renovatie werkzaamheden waarvoor u bij ons terecht kunt

Wij verrichten alle veelvoorkomende renovatie werkzaamheden in Hoofddorp en omstreken. Denk hierbij aan:

  • Het aanleggen of aanpassen van verwarmingsinstallaties (ook vloerverwarming)
  • Isolatie van de woning (spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie)
  • Leggen van vloeren (parket, laminaat, tegelvloer, enz.)
  • Renovatie van muren (stuken, tegelen, behangen)
  • Renovatie van plafonds (stuken, schilderen, afwerken met gipsplaten)
  • Sloopwerken
  • Nieuwe muren bouwen

Waarom kiezen voor renovatie door Bouw variatie B.V. ?

Wij beschikken over ruime kennis en ervaring op het gebied van renovatie en werken samen met een vaste groep ervaren vakmensen waaronder: metselaars, timmerlieden, stukadoors en schilders. We werken efficiënt en houden de communicatielijnen met onze werknemers graag kort. Dat betekent concreet voor u dat u altijd een vast aanspreekpunt hebt en dat de renovatiewerkzaamheden in een kort tijdsbestek kunnen plaatsvinden.

Collega's

Jaar ervaring

%

Tevreden

Contact

Wij renoveren en moderniseren

Heeft u een oude keuken of badkamer die eigenlijk niet meer aan de eisen van deze tijd voldoet? Een renovatie hoeft ook niet perse erg duur te zijn. Vaak kunnen we met wat kleine aanpassingen een ruimte al een totaal vernieuwde uitstraling geven. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe vloer of aan modernisering van het plafond. Soms kan het nodig zijn om een muur uit te breken, zodat er meer ruimte vrijkomt. Er is wat dat betreft van alles mogelijk en wij denken hierin graag met u mee. Woont u in Hoofddorp of omstreken en wilt u ons inschakelen voor een renovatieproject? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

 

Renovatie expert in Hoofddorp nodig? Neem contact met ons op!

Is uw woning nodig aan een renovatiebeurt toe of wilt u onze inschakelen voor andere bouwgerelateerde werkzaamheden? Neem dan snel contact met ons op. Wij denken met u mee en adviseren u graag over alle mogelijkheden. Bel 0629101649 of gebruik het contactformulier.