Stukadoor in Hoofddorp

Stukadoor in Hoofddorp nodig? Neem contact op met Bouwvariatie B.V. Onze ervaren stukadoors hebben ruime ervaring met alle veel voorkomende stukwerkzaamheden en maken gebruik van moderne gereedschappen. Ook kunt u bij ons terecht voor allerhande renovatie- en schilderwerk. 

Voor welke stukadoor werkzaamheden kunt u bij ons terecht?

Wij verrichten alle veelvoorkomende stukadoor werkzaamheden in Hoofddorp en omstreken. Denk hierbij aan: 

  • Stuken van wanden en plafonds (behangklaar of sausklaar afwerken)
  • Aanbrengen van sierpleister
  • Stuken van buitenmuren
  • Spackspuitwerk (spuiten van muren en plafonds)
  • Raapwerk (waterpas en egaal  afwerken van muren en plafonds)

Muren stuken: behangklaar of sausklaar

 het stuken van de muren kunnen we de muren behangklaar of sausklaar voor u afwerken. Behangklaar houdt in dat de muur volledig gladgestuukt wordt, maar dat er nog kleine oneffenheden in het oppervlak kunnen voorkomen. Na het behangen ziet u hier vanzelfsprekend niets meer van. Wilt u de muur op een later tijdstip gaan schilderen, dan kunt u beter kiezen voor het sausklaar afwerken van de muur. We werken de muren dan perfect glad en strak af, zodat deze zonder problemen overschilderd kunnen worden. 

Jaar Stukervaring

Klussen Geklaard

%

Tevreden

Spuitwerk

Het handmatig stuken van wanden en plafonds is een tijdrovende klus. Daarom gebruiken we steeds vaker een spackspuit. Dit is een apparaat waarmee we een dunne, egale pleisterlaag op de wanden of het plafond kunnen spuiten. Spackspuiten is niet altijd mogelijk. Bij (zwaar) beschadigde muren of muren die niet recht zijn afgewerkt, is spackspuiten bijvoorbeeld geen optie. Dit omdat de pleisterlaag vrij dun aangebracht wordt en hierdoor niet geschikt is voor camouflage van grote beschadigingen. Het grootste voordeel van spuitwerk is dat we snel kunnen werken tegen zo laag mogelijke kosten. Bent u nieuwsgierig naar onze voordelige tarieven? Vraag dan een offerte aan via het contactformulier op deze website.

 

Stukadoor in Hoofddorp nodig? Neem contact met ons op!

Woont u in Hoofddorp of in de nabije omgeving en heeft u per direct een stukadoor nodig? Aarzel dan niet en neem gelijk contact met ons op. Bel …….. of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier. Bedankt voor uw interesse!