Verven en Spuiten  

Schilder in Hoofddorp

Bouw variatie B.V. in Hoofddorp heeft jarenlange ervaring met het schilderen van muren en plafonds en daarnaast kunt u ons inschakelen voor alle andere veelvoorkomende schilderwerkzaamheden. Woont u in Hoofddorp of omgeving en heeft u per direct een professionele schilder nodig? Neem dan gelijk contact met ons op.

Schilder werkzaamheden die wij voor u verrichten

U kunt bij ons terecht voor alle veelvoorkomende binnen- en buitenschilderwerkzaamheden. Denk hierbij aan: 

  • Schilderen of spuiten van muren en plafonds
  • Schilderen van ramen en deuren (ook herstellen van houtrot en vervangen van kozijnen)
  • Schilderen of spuiten van de radiatoren
  • Schilderen van de trap
  • Behangen van de muur
  • Stukwerk en spuitwerk

 

Muren en plafonds schilderen

Het schilderen van muren en plafonds is een van onze specialiteiten. Afhankelijk van de ruimte en uw persoonlijke wensen doen we dat met de hand of maken we gebruik van een moderne spuitinstallatie. Het spuiten van muren en plafonds gaat sneller dan met de hand, waardoor we de kosten laag kunnen houden. Woont u in Hoofddorp of omgeving en is uw huis nodig aan een schilderbeurt toe? Neem dan contact met ons op. Bel 0629101649 of maak gebruik van het contactformulier. 

Ramen en deuren schilderen

Het schilderwerk in en buiten de woning moet regelmatig bijgehouden worden. Zo blijft het houtwerk lang mooi en voorkomt u houtrot. Wij verzorgen alle veel voorkomende schilderwerken en mochten we tijdens het schilderen slechte plekken in het hout tegenkomen, dan kunnen wij dit voor u herstellen. Ook kunt u bij ons terecht voor allerhande renovatiewerken, zoals de renovatie van ramen, deuren, kozijnen en plafonds.

Behangen van muren

Behangen is een klus die veel mensen graag aan de vakschilder overlaten. Voor ons behoort het tot de dagelijkse werkzaamheden en wij nemen deze werkzaamheden graag van u over. Muren die in slechte staat zijn behangen we indien nodig met renovatievliesbehang. Dit is een zeer sterk behang waarmee scheuren in de muur gecamoufleerd kunnen worden. Voor elk type muur is wel een oplossing te vinden. We geven u hierover graag advies.

 

Professionele schilder in Hoofddorp nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Heeft u per direct een schilder nodig en bent u nieuwsgierig naar onze voordelige tarieven? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op. Bel 0629101649 Wij staan u graag te woord en hopen snel van u te horen.